Jeroen Marinus

Jeroen Marinus

Dit ben ik.

Ik heet Jeroen Marinus. Ik ben 29 jaar, ik ben webdeveloper van beroep, ik maak muziek en ik ben een privaat piloot.
Ik woon in Wilrijk, een district van Antwerpen, samen met mijn vriendin.

In cijfersWebsites

Als webdeveloper specialiseer ik mij in het Drupal CMS. Ik probeer daarbij zoveel mogelijk terug te geven aan de Drupal community door bugs en problemen te rapporteren en ze mee op te lossen.
Buiten Drupal heb ik een sterke kennis van de PHP programmeertaal en leer ik stilaan mijn weg kennen binnen het Symfony framework.

Voor een gedetailleerd overzicht van mijn vaardigheden en ervaring bekijk je best mijn cv.

Electronica

Buiten puur web development, experimenteer ik graag met electronica en "physical computing".
Zo heb ik enkele Raspberry Pi's die ik gebruik in verschillende projecten gaande van een wekkerradio tot slimme thermostaten en andere IoT/smarthome dingen.
Deze projecten zijn grotendeels gebouwd met Python en het Django framework.

Muziek

Muziek is een groot deel van mij leven. Ik luister minstens 6 uur per dag naar muziek, en ik ben constant op zoek naar muziek die ik nog niet gehoord heb. Dat ik al sinds mijn 12e gitaar speel zal er waarschijnlijk ook wel voor iets tussen zitten...

Op dit moment speel ik gitaar bij een pop-punk band genaamd False Archetypes. Hoewel we ambitieuze doelen hebben, zijn we vooral een hechte groep vrienden die zich vooral willen amuseren en blijvende herinneringen maken.
Als je graag bands zoals Paramore, We Are The In Crowd en Tonight Alive hoort, kan ik je onze demo aanraden.

Vliegen

Ik ben privaat piloot, en ik vlieg met sportvliegtuigjes. De ultieme jongensdroom die uitgekomen is, waardoor ik nu regelmatig ga vliegen met vrienden en familie.
De wereld kunnen zien vanuit de lucht, en dat kunnen delen met mijn vrienden en familie vind ik één van de mooiste ervaringen die er zijn.

Alsof met echte vliegtuigen vliegen niet genoeg is, vlieg ik ook nog met modelvliegtuigen. Als er daarvoor te veel wind staat, durf ik ook nog wel eens een vlieger boven halen.
Wat me in modelvliegen aanspreekt de combinatie van het vliegen met de elektronica. Ook de knutselaar in mij komt daarbij aan zijn trekken in het (zelf) bouwen en repareren van de vliegtuigjes.
Ik ben nog op zoek naar andere modelpiloten om samen te bouwen en te vliegen. Vlieg jij in de buurt van Antwerpen? Laat me dan zeker iets weten!